Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Τα προϊόντα της παραγγελίας σας αποστέλλονται στην διεύθυνση που έχετε ορίσει, μέσω της εταιρείας “Speedex Courier”. Εναλλακτικά, μπορείτε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας να αφήσετε σχόλιο παραγγελίας να παραλάβετε προσωπικά το δέμα σας, από οποιοδήποτε κατάστημα της εταιρείας “Speedex Courier ” στην Ελλάδα, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση και επιβεβαίωση.

Αποστολές στην Ελλάδα

  • Για αγορές άνω των 80 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν.
  • Για αγορές κάτω των 80 ευρώ τα έξοδα αποστολής είναι 5 ευρώ.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης από την “Speedex Courier ” σε όλη την Ελλάδα είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
Στις δυσπρόσιτες περιοχές ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης είναι 2 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Σε περίπτωση αλλαγών η αποστολή θα είναι δωρεάν (για μια φορά ανά παραγγελία).

Αποστολές στη Κύπρο

Για τις αποστολές στη Κύπρο έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις παρακάτω μεθόδους, ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης και το κόστος αποστολής.

  • Πραγματοποιούνται με την Speedex Courier με έξοδα αποστολής 10,00 ευρώ ανά αποστολή, παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες.
  • Δέμα Β’ Προτεραιότητας με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ): έξοδα αποστολής 6,00 ευρώ ανά αποστολή (η χρέωση διαφέρει ανάλογα με το συνολικό ή ογκομετρικό βάρος των προϊόντων της κάθε παραγγελίας). Παράδοση σε 7-8 εργάσιμες ημέρες.
  • Δέμα Α’ Προτεραιότητας με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ): συστημένη παράδοση με έξοδα αποστολής 12 ευρώ και παράδοση σε 4-5 εργάσιμες ημέρες (η χρέωση διαφέρει ανάλογα με το συνολικό ή ογκομετρικό βάρος των προϊόντων της κάθε παραγγελίας).

Αποστολές στο εξωτερικό:

Για τις αποστολές στο εξωτερικό έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις παρακάτω μεθόδους, ανάλογα με τον επιθυμητό χρόνο παράδοσης και το κόστος αποστολής:

  • απλό δέμα με τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ)
  • Speedex Courier(η χρέωση αυτή ποικίλλει ανάλογα με τη χώρα προορισμού, την επιλεγμένη μέθοδο αποστολής και το συνολικό ή ογκομετρικό βάρος των προϊόντων της κάθε παραγγελίας).

 

Οι παραγγελίες αποστέλλονται από το κατάστημα μας εώς τις 16:00.
Αγορές που γίνονται μετά τις 16:00 ,αποστέλλονται την επόμενη ημέρα.

Για τυχόν καθυστέρηση ή πρόβλημα της παραγγελίας ,θα υπάρχει άμεση ενημέρωση στο τηλέφωνο επικοινωνίας που θα έχετε ορίσει κατά την εγγραφή σας ή στο e-mail σας.