Πολιτική Επιστροφής / Αλλαγής

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ / ΑΛΛΑΓΗΣ

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει το προϊόν του, αυτό μπορεί να συμβεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από την ημέρα που το παρέλαβε.

Οι επιστροφές/αλλαγές των προϊόντων γίνονται δεκτές μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι χρησιμοποιημένο, δεν έχει υποστεί φθορά (ζημιά, πλύσιμο, σκίσιμο ή κάποια άλλη τροποποίηση) ή δεν λείπει το σχετικό καρτελάκι που αναγράφει τα στοιχεία του προϊόντος και περιέχει το ξεχωριστό του barcode.

Η επιστροφή του προϊόντος θα αποστέλλεται στην διεύθυνση του καταστήματος Gazelle, Λεωφ. Αμαλίας 14, Ναύπλιο, Τ.K 21100 με την εταιρεία “Speedex Courier” με χρέωση της Gazelle. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλη ταχυδρομική εταιρεία η Gazelle δεν φέρει καμία ευθύνη για την παραλαβή του δέματος και τα έξοδα αποστολής.

Επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο σε περίπτωση που παραλάβετε ελαττωματικό προϊόν και ισχύει μόνο για το ηλεκτρονικό κατάστημα και όχι για τα φυσικά καταστήματα. Είναι δεδομένο ,ότι όλα τα προϊόντα ελέγχονται ως προς την κατάσταση τους από το Gazelle ,πριν την αποστολή τους.

Σε κάθε άλλη περίπτωση γίνεται αλλαγή με άλλο προϊόν ή νούμερο.

Η αλλαγή πραγματοποιείται με προϊόντα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
Στα μαγιό και στα αξεσουάρ για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αλλαγές.

Εφόσον γίνει δεκτή η επιστροφή, ο πελάτης μπορεί να ζητήσει επιστροφή των χρημάτων της αγοράς, να αγοράσει κάποιο άλλο προϊόν από το e-shop μας ή να του πιστωθεί το ποσό του προϊόντος που επέστρεψε ως πιστωτικό και να το χρησιμοποιήσει σε μια μελλοντική αγορά (η πίστωση είναι διαθέσιμη για 30 ημερολογιακές ημέρες). Στην περίπτωση που η νέα αγορά υπερβαίνει το ποσό του προϊόντος που επιστράφηκε, τότε ο πελάτης χρεώνεται την σχετική διαφορά.

Οι επιστροφές των προϊόντων γίνονται στην τρέχουσα τιμή του εκάστοτε είδους.

Στα εκπτωτικά προϊόντα δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων, παρά μόνο αλλαγή με άλλο προϊόν της επιθυμίας σας.

Για τη διαδικασία αλλαγής/επιστροφής χρημάτων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο +30 2752022018 (Δευ-Σάβ / 9:00 – 20:00) ή με email στο info@gazelleclothes.gr.